Al meer dan 8 jaar organiseren we het fotoshoot bedrijfsuitje met jou en de camera als middelpunt. Onze missie is dan ook om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen.

“Making a Magazine” programma.

In groepen gaan we aan de slag om invulling te geven aan jullie eigen magazine. We gaan verhalen verzamelen, schieten er beelden bij en natuurlijk komen er ook paar fashion, lifestyle en misschien wel product foto’s in. Jullie zijn de redactie dus jullie bepalen wat erin komt.

Dit magazine is ontzettend leuk om te maken maar ook erg leuk om uit te delen aan klanten en relaties. Een kijkje in de keuken.

Voor iedereen is er een rol weggelegd. Fotograaf, lichtassistent, model, dresser, redacteur, reporter, copywriter, making of filmer en meer. Iedereen heeft zijn of haar handen vol tijdens deze leuke workshop.

Check hier de voorbeelden.

Meer informatie? Vul het formulier in of bel direct met de studio op 06-54362331.

Deze workshop is overal in Nederland te boeken. Bij jou op het bedrijf of op een leuke buitenlocatie in de stad of op het strand.

Kom je er niet uit? Ik help je graag bij het vinden van een leuke locatie voor deze workshop.

De Glamour fotoshoot voor bedrijven

Nee deze fotoshoot is niet alleen maar voor dames, ook de heren zullen dit als een geweldig bedrijfsuitje ervaren.

Het mooie is dat dit een activiteit is waar je later nog wat aan hebt, prachtige foto’s namelijk! Mooi om in te lijsten in het bedrijf op te hangen.

Maar hoe ziet zo’n dagje fotoshoot er eigenlijk uit?

Je komt bij ons in de studio in Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag of Scheveningen (beach club). We beginnen met bubbels want dat hoort er nu eenmaal bij. Dan ga ik ons team voorstellen. Fotograaf (dat ben ik:)) de visagiste(s) en natuurlijk de stylist.

Afhankelijk van het fotoshoot thema wat we samen gekozen hebben gaan we iedereen mooi aankleden en de dames opmaken. Natuurlijk gezellig met leuk muziekje op de achtergrond. Onze studio staat erom bekend dat het altijd gezellig is.

Dan gaan we shooten. Individueel, met groepjes en natuurlijk met de hele groep.

Wat krijg je?

Iedereen krijgt in ieder geval 1 foto die door onze retoucher helemaal wordt bewerkt alsof je zo uit Hollywood komt. En natuurlijk doen we hetzelfde voor de groepsfoto. Wil je nog meer foto’s bewerkt hebben dan kan dat natuurlijk.

Direct meer weten? Bel met de studio op 06-54362331 of vul het formulier hier aan de zijkant in.

Shares 0