Vrijgezellenfeest

Jullie vrijgezellenfeest Utrecht

Utrecht wat te doen? Vier jullie vrijgezellenfeest Utrecht! We bieden onze fotoshoots aan op locaties in en rondom Utrecht of in de fotostudio in Houten. Utrecht is een bruisende studentenstad die alles biedt om van jullie vrijgezellenfeest Utrecht een succes te maken. In de zomer kunnen jullie de dag voortzetten op één van de vele terrassen op het leukste plein van Utrecht “de Neude” of aan de authentieke oude gracht. Daarnaast staat Utrecht bekend om haar vele kroegen waar jullie een gezellige borrel kunnen drinken.
Als jullie de dag voort willen zetten met Belgische biertjes dan is cafe Olivier een echte aanrader. Hier kunnen jullie eventueel ook eten. Meer een wijn fan en opzoek naar een leuke wijn bar? Bezoek dan cafe lefebvre of cafe VinVin.

Ook kent Utrecht veel straatjes waar jullie hippe en gezellige restaurants kunnen vinden. Zo zijn de eetgelegenheden in de zakkendragerssteeg en de drieharingstraat echt aanraders om gezellig met elkaar te gaan eten. Daarnaast zijn er veel restaurants rondom de oude gracht en het plein de Neude. Kijk even op de website van IENS voor eventuele leuke aanbiedingen. Om zeker te zijn van een tafel raden we aan om een restaurant van te voren te reserveren.

Uit in Utrecht? Steel de show met jullie mooie outfit, make up en kapsels na de fotoshoot! Dansen tot in de late uurtjes met verschillende DJ’s, een mooi concert of een leuk event. Tivoli Vredenburg biedt elke dag een ander programme, bekijk de agenda van Tivoli Vredenburg. Zetten jullie de avond liever voort in een Utrechtse kroeg, dan zijn Janskerkhof en het ledigerf de plekken waar jullie heen moeten!
Naast dat er veel leuke eet- en uitgaansgelegenheden zijn in Utrecht, ligt de stad heel centraal. De stad is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation ligt midden in het centrum van Utrecht. Wanneer jullie met de auto komen kunnen jullie de auto parkeren onder het station of in de parkeergarage Paardenveld.

Vragen of opzoek naar leuke tips? Neem dan contact met ons op!

Shares 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *