Fotoshoot

De leukste fotoshoots

Neem direct vrijblijvend contact op voor speciale aanbiedingen en meer informatie.
Tel: 06-13266433
Mail: info@fotoglossy.nl


FotoGlossy Fotoshoot

Wekelijks kijken veel mensen naar Hollands next topmodel en America’s next topmodel. Door deze programma’s krijgen we een klein kijkje in de keuken van deze bijzondere wereld. Naast het kijken van deze programma’s en het lezen van mode glossy’s, kun je ook zelf in de schoenen van een model stappen en jezelf eens goed in de spotlights laten zetten. Dat is natuurlijk het leukst samen met vriendinnen tijdens een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of zussendag.

Lees meer over onze fotoshoot vrijgezellenfeest

Lees meer over onze fotoshoot vriendinnendag

Fotostudio of op locatie

FotoGlossy staat sinds 2011 met verschillende groepen vriendinnen en vrouwen in de studio. We bieden fotoshoots in de fotostudio aan maar ook op locatie. De fotostudio is een ruimte waar geen daglicht binnen komt. Zo kan de fotograaf zelf de belichting bepalen. De achtergrond is van papier in verschillende kleuren, afhankelijk van het thema en de voorkeur van de groep. Vaak doen we de fotoshoot buiten waarbij we dus wel gebruik maken van het daglicht. Omdat daglicht voor een fotoshoot het best is in de ochtend of in de namiddag (wanneer de zon lager staat) hebben deze tijdstippen onze voorkeur. Een locatie geeft direct een sfeer en setting voor een fotoshoot, dit raden we dan ook vaak aan als jullie met een thema willen werken. Hierbij moeten we natuurlijk wel rekening houden met het weer. Mocht het weer het niet toelaten verplaatsen we de fotoshoot naar de fotostudio.

Make-up, visagie, kapsels

Wanneer jullie kiezen om met een thema te werken tijdens jullie fotoshoot, raden wij aan een visagiste bij de fotoshoot te boeken. Make-up en het modelleren van haar maakt jullie beleving tijdens de fotoshoot nog leuker. Naast dat het een extra touch aan jullie fotoshoot geeft laat een visagiste kanten van je uiterlijk zien waar je zelf misschien helemaal niet bewust van bent. Leuk om tips te krijgen van onze visagistes en nieuwe dingen te leren over jouw make-up en haar. Zo weet je na de fotoshoot hoe je jezelf op een andere manier kunt opmaken of welke kleuren goed passen bij jouw huidtype.

Lees meer over make-up tijdens onze fotoshoot

Fotoshoots Glossy maken

De fotograaf kiest de beste foto’s van de fotoshoot uit en bewerkt deze. Zo garanderen we dat jullie een fotorapportage krijgen van een hoge kwaliteit. Deze foto’s sturen we digitaal op naar de contactpersoon van jullie groep. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de foto’s van de fotoshoot te verwerken in jullie eigen glossy.

Lees meer over een glossy maken.

Shares 1