Vrijgezellenfeest

Fotoshoot vriendinnenuitje

Neem direct vrijblijvend contact op voor speciale aanbiedingen en meer informatie.
Tel: 06-13266433
Mail: info@fotoglossy.nl

Fotoshoot, dagje weg met vriendinnen

Een dagje weg met vriendinnen, je zussen en/of je moeder om te genieten van een leuke dag samen. Vriendschappen zijn bijzonder en waardevol. Het is fijn om vriendinnen, zussen en moeders te hebben die je kennen, die weten wat je favoriete eten en film is, welke kleding en make-up jij leuk vindt en waar je graag een dagje weg mee wilt gaan. Speciaal voor dit soort dagen bieden we fotoshoots voor een vriendinnendag of vriendinnenuitje. We verzorgen een fotoshoot met de mensen die veel voor jou betekenen waarbij we iedereen in het zonnetje zetten. Daarnaast ontvang je een fotorapportage als herinnering aan deze dag.

Glossy maken tijdens vriendinnendag

Vriendschappen kunnen al heel lang duren of net begonnen zijn. Jullie kennen elkaar van de studie, sportclub, via de school van jullie kinderen, etc. Elke vriendschap kent mooie ervaringen, herinneringen en interesses die jullie met elkaar delen. Naast een fotoshoot in de fotostudio of op locatie kunnen we met jullie samen een glossy maken waarin we deze herinneringen vastleggen. Zo kun je na de fotoshoot de foto’s die gemaakt zijn terug zien in een full color magazine waar jullie eigen verhalen instaan.

Lees meer over een glossy maken

Make-up fotoshoot vriendinnendag

We bieden fotoshoots met en zonder make-up aan. Er is een mogelijkheid om je op te maken en om te kleden in de fotostudio. Wanneer we op locatie gaan fotograferen raden we aan om het opmaken en omkleding thuis te doen. Je kunt bij ons ook een professionele visagiste bij de fotoshoot boeken. De visagistes bij FotoGlossy hebben ervaring met het aanbrengen van make-up en het modelleren van kapsels. Een visagiste is extra leuk wanneer jullie een thema en concept willen uitwerken tijdens de fotoshoot. Daarnaast is het natuurlijk leuk om met mooie make-up en haarkapsels de vriendinndag voort te zetten in de avond.

Lees meer over make-up

Lees meer over visagie tijdens de fotoshoot

Lees meer over onze fotoshoots

Shares 0