Vrijgezellenfeest

Fotoshoot vrijgezellenfeest

  • Fotoshoots speciaal voor een vrijgezellenuitjes
  • In de fotostudio en op verschillende locaties
  • Fotoshoots uitbreiden met visagie en een eigen glossy maken

Neem direct vrijblijvend contact op voor speciale aanbiedingen en meer informatie.
Tel: 06-13266433
Mail: info@fotoglossy.nl

Fotoshoot als activiteit vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest is een speciale dag voor de aanstaande bruid en haar vrienden en vriendinnen. Het vieren dat je gaat trouwen is een bijzonder moment. Er zijn veel verschillende vrijgezellenfeest activiteiten en vrijgezellen ideeën. Wij organiseren sinds 2011 een vrijgezellenfeest voor vrouwen. We bieden een professionele fotoshoot waarbij we jullie en zeker de bruid 2 tot 3 uur in de spotlights zetten. Vooraf bespreken we jullie ideeën over de fotoshoot, de vragen die jullie hebben en het concept dat jullie tijdens de fotoshoot willen uitwerken. Zo kunnen we op de dag van het vrijgezellenuitje gelijk met de fotoshoot beginnen!

Origineel vrijgezellenfeest vrouwen

De fotoshoot wordt op maat gemaakt. We bespreken welke thema’s jullie leuk vinden om terug te zien in de fotoshoot en daarmee gaan we aan de slag. We geven tips over de outfits die jullie mee kunnen nemen naar shoot en tips over hoe jullie kunnen poseren. Wanneer er ook een glossy wordt gemaakt met de foto’s van de fotoshoot schrijft iedereen die op de dag aanwezig is een persoonlijk stukje voor de aanstaande bruid. De tekst en de foto’s voegen we dan samen in een op maat gemaakte glossy.

Lees meer over de verschillende fotoshoots die we aanbieden

Lees meer over een eigen glossy maken

Vrijgezellendag en vrijgezellenavond plannen

Tijdens een vrijgezellenuitje worden er gedurende de dag vaak verschillende vrijgezellenfeest activiteiten gedaan. Samen met de vriendinnen die het vrijgezellenfeest organiseren bespreken we de planning van de dag. Wanneer een fotoshoot op locatie buiten plaatsvindt bevelen we aan om de fotoshoot ‘s ochtends of in de namiddag te doen in verband met het buitenlicht. Wanneer dit tijdstip niet uitkomt met jullie dag- of avondplanning denken we met jullie mee over eventueel een binnen locatie of een fotostudio.

Vrijgezellenfeest

Wat is een vrijgezellenfeest nou eigenlijk? Een vrijgezellenfeest wordt vaak georganiseerd door één of meerdere vriendinnen van de aanstaande bruid. Vroeger was de traditie om dit feest op de vooravond van de bruiloft te vieren. Nog één keer genieten van “het vrijgezellen bestaan” voordat de aanstaande bruid in het huwelijksbootje stapt. Tegenwoordig zien we dat het vrijgezellenfeest niet meer op de vooravond van de huwelijksdag wordt gevierd. Vaak wordt het vrijgezellenfeest één maand tot één week voor de bruiloft gevierd zodat iedereen helemaal fris op de bruiloft kan verschijnen.

Shares 0