Hieronder de 10 tips nog eens op een rijtje.

Voor een echt geslaagd vrijgezellenuitje boek je natuurlijk een fotoshoot bij Fotoglossy!

 Wil je meer weten over leuke thema’s en ideeën? Bel dan met de studio 0654362331. We staan je graag te woord.

One free icon

 

 

Organiseer een vrijgezellenfeest met twee mensen. Zo ligt niet alle verantwoordelijkheid van de dag bij één iemand. Het is ook fijn om samen te overleggen over de keuzes die je gaat maken. Daarnaast kun je taken verdelen. Bij het organiseren van een vrijgezellenfeest komt toch best veel kijken.

MRP-porto-8

Two free icon

Wie nodig je uit? Wie de genodigden zijn op het vrijgezellenfeest kun je gerust overleggen met de toekomstige bruid. Het is belangrijk om de juiste mensen op deze dag uit te nodigen. De datum en de activiteit(en) van het vrijgezellenfeest blijven natuurlijk wel een verassing.

Vrijgezellenfeest scheveningen

Three free icon

Save the date! Begin op tijd met het plannen van het vrijgezellenfeest. Je wilt natuurlijk dat iedereen die je uitnodigt op het vrijgezellenfeest ook aanwezig is. Een handig hulpmiddel hiervoor je de datumprikker.

vriendinnenshoots

Four free icon

Wat is het budget? Je weet van te voren niet hoeveel de mensen die je uitnodigt willen inleggen voor het vrijgezellenfeest. Dit kan per persoon verschillen en het is daarom verstandig het budget van te voren te inventariseren. Omdat dit een gevoelig onderwerp kan zijn kun je dit het beste met iedereen persoonlijk even overleggen.

Tips vrijgezellenfeest

Five free icon

Waar vier je het vrijgezellenfeest? Kies de regio waar je het vrijgezellenfeest wilt gaan vieren. Je kunt dit op een centrale plek doen zoals in Utrecht. Of je kunt er een leuke dag aan het strand van maken, zoals Scheveningen of Den Haag. Daarnaast is Den Bosch ook een erg gezellige stad om een vrijgezellenfeest te vieren.

fotoshoot vrijgezellenuitje

Six free icon

Stel je fotoshoot samen! Voor elk budget hebben we een leuke fotoshoot waarbij we voor elke vrouw een onvergetelijke dag voor de camera verzorgen. De fotoshoot stel je samen in drie stappen:

  1. Kies de fotoshoot
  2. Kies het thema
  3. Kies de nabewerking van de fotos
Thema fotoshoot

Seven free icon

Communiceer de activiteit met de deelnemers van het vrijgezellenfeest. De meeste deelnemers zullen snel akkoord gaan. Probeer met de deelnemers die andere ideën hebben in gesprek te gaan om zoveel mogelijk op één lijn uit te komen. Voor de toekomstige bruid is deze dag een verassing. Maar laat het geen verassing zijn voor de mensen die uitgenodigd zijn. Door middel van een leuke brochure kun je de fotoshoot activiteit snel en makkelijk communiceren met iedereen.

Fotoshoot idee delen met vriendinnen? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Eight free icon

Maak een keuze en boek de fotoshoot. Wacht hier niet te lang mee. Het zou zonde zijn als de dag waarop iedereen kan niet meer beschikbaar is.

Glossy maken vriendinnenuitje

Nine free icon

Nodig iedereen uit. Maak een leuke uitnodiging en stuur deze rond.

Tips vrijgezellenfeest

Ten free icon

Stuur een tikkie. Het gebeurt vaak dat je voor de activiteit die je boekt een aanbetaling moet doen. Het is daarom fijn en makkelijk als alle deelnemers van te voren het bedrag voor het vrijgezellenfeest naar je overmaken. Een snel en makkelijk hulpmiddel hiervoor is tikkie. Zo hoef je zelf niet een bedrag voor te schieten.

Tips vrijgezellenfeest

Beleef samen met de toekomstige bruid een onvergetelijke dag voor de camera!

Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Contact

Tel: 0613266433
Mailinfo@fotoglossy.nl

Whatapp: klik hier

1 Shares