Tijdschrift maken

Wil je de herrinering aan jullie fotoshoot vastleggen? Met een full color magazine kun je na de fotoshoot jullie foto’s terugkijken. Leuk als herrinering en als cadeau voor de toekomstige bruid.

Glossy magazine maken

Leg jullie dag vast in een full color fotoglossy. Leuk als herrinering aan de fotoshoot en als cadeau op de bruiloft. Jullie kunnen de fotoshoot uitbreiden met het maken van een glossy.

 

We geven jullie een format waarin iedereen van de groep de mogelijkheid heeft een stukje te schrijven. Dit kunnen herrineringen, gelukswensen, etc. zijn. Omdat dit soms lastig is hebben we ook een vragenlijst die jullie kunnen gebruiken als leidraad voor jullie teksten.

[pdf-embedder url=”https://www.fotoglossy.nl/wp/wp-content/uploads/Glossy-Magazine-FotoGlossy2.pdf” title=”Glossy Magazine FotoGlossy2″]

De tekst combineren we met de foto’s die we maken tijdens de fotoshoot.
Wil je graag weten hoe een FotoGlossy eruit ziet? Kijk dan snel in het onderstaande magazine voor een impressie (zoom de liggende pagina’s uit om ze volledig te kunnen zien). Voor ieder vrijgezellenfeestvriendinnendag of zussendag maken we een FotoGlossy op maat.

[pdf-embedder url=”https://www.fotoglossy.nl/wp/wp-content/uploads/Glossy-Magazine-FotoGlossy-1.pdf” title=”Glossy Magazine FotoGlossy”]

Vraag vrijblijvend informatie aan

Contact

Tel: 0613266433
Mailinfo@fotoglossy.nl

Whatapp: klik hier

0 Shares