Vrijgezellenfeest

Locatie fotoshoots

  • Op maat gemaakte fotoshoots, alles is bespreekbaar
  • Fotoshoots op locatie naar keuze
  • Fotoshoots in de fotostudio Den Bosch, Den Haag, Utrecht

Neem direct vrijblijvend contact op voor speciale aanbiedingen en meer informatie.
Tel: 06-13266433
Mail: info@fotoglossy.nl

Op locatie uitjes fotoshoot

We bieden fotoshoots op locatie aan in heel Nederland. Kies zelf de locatie van jullie fotoshoot uitje en onze fotograaf en visagiste(s) komen naar jullie toe. Wanneer jullie de fotoshoot in de fotostudio willen boeken kan dit tot en met februari in Houten. Vanaf half februari bieden wij ook fotoshoots aan in Den Bosch, Den Haag en Utrecht.

Locatie uitjes Den Bosch

Vier jullie vriendinnendag of vrijgezellenfeest in Den Bosch. Er zijn veel verschillende activiteiten in Den Bosch die erg leuk zijn om te doen voor of na de fotoshoot. Zo zijn er veel boetiekjes waar jullie leuke kleding, schoenen, sieraden, make-up, etc. kunnen shoppen. Het is ook erg leuk om de fotoshoot te combineren met een culturele activiteit zoals een rondvaart op de Dieze of een stadswandeling. Daarnaast zijn er in Den Bosch veel verschillen cafés waar jullie lekker kunnen borrelen, je vindt ze op de markt, op de Uilenburg en aan de Parade. Lekker eten kan in het culunaire straatje dat de korte putstraat heet. Hier vind je verschillende restaurants waar elke avond gezellig gegeten wordt. Het is aan te raden van te voren te reserveren als jullie hier willen eten.

Locatie uitjes Den Haag

Ook Den Haag is een leuke stad om jullie fotoshoot te boeken. Zo zijn er verschillende locaties in Den Haag die leuk zijn om de fotoshoot te laten plaatsvinden. Bijvoorbeeld het Haagse bos waar we gebruik kunnen maken van diverse open weides in het bos, bruggetjes en kleine meertjes. Ook vind je hier het bekende huis ten bosch. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een fotoshoot te boeken aan het strand in Scheveningen. Er is heel wat te doen in Scheveningen zeker in de zomer. Zo kunnen jullie na de shoot lekker genieten van het strand, de zon en een lekkere cocktail. ‘s Avonds kunnen jullie hier lekker eten en dansen op een van de leuke strandfeesten.

Locatie uitjes Utrecht

Het centraal gelegen Utrecht is een ideale locatie wanneer jullie vriendinnen in verschillende delen van Nederland wonen. Daarnaast is Utrecht een gezellig studenten stad waar veel te doen. Zo kunnen jullie voor of na de fotoshoot een high tea doen tijdens een rondvaart door de grachten, zijn er verschillende cafés en kroegen waar jullie een borrel kunnen drinken en ‘s avonds gezellig kunnen stappen. Ook kent Utrecht veel hippe eetgelegenheden zoals in de drieharingenstraat. Lees hier verder voor meer tips over een vrijgezellenfeest in Utrecht.

 

Shares 0