visagie fotoshoot

Wanneer je kiest voor de Gold Shoot dan verzorgt een visagiste de make up van iedere deelneemster van jullie fotoshoot.

 

Meer weten over de visagie van FotoGlossy?

FotoGlossy Visagie

FotoGlossy werkt samen met ervaren visagistes die met veel enthousiasme en plezier die visagie verzorgen tijdens jullie fotoshoot. De visagiste zoekt samen met jou de make up uit die het beste bij je huidtype en huidskleur past binnen het thema en concept van de fotoshoot. Dit is voor iedereen anders en daarom besteedt de visagiste aan iedereen persoonlijke aandacht.

Samen met de visagiste bespreek je de make up stijl die je graag aangebracht wilt hebben op jouw gezicht. Denk hierbij aan smoky eyes, abstracte make up, eyeliners, etc. Als je vragen hebt over make up of graag tips wilt kun je deze tijdens de fotoshoot altijd aan onze visagistes vragen.

visagie

Vraag vrijblijvend informatie aan

Make-up soorten

Wanneer je de Douglas of de ICI Paris inloopt waan je je in een walhalla van make-up en parfums. Je vindt hier alles: matte en glimmende lippenstiften, oogschaduw en nagellak in alle kleuren, wenkbrauwpotloden, make-up kwasten, foundations, etc. Omdat er zoveel verschillende soorten en merken make-up zijn is het soms lastig om te kiezen welke make-up je wilt dragen. We geven je een kort overzicht van de soorten make-up die er zijn.

Fotoshoot make up

Basis make-up

Primer: een primer is een vloeistof die je aanbrengt op een schone en droge huid. De vloeistof zorgt ervoor dat de make-up lang blijft zitten op het gezicht en vult eventuele rimpeltjes op.
Concealer: een concealer werkt alle onvolmaaktheden in je gezicht weg. Daarnaast wordt een concealer gebruikt om diepte aan te brengen in het gezicht. Zo wordt dit product vaak aangebracht boven de neusbrug en kin en onder de ogen.
Foudation: wanneer je de primer en de concealer op je gezicht hebt aangebracht, breng je foundation aan op het gezicht. Test de foundation altijd op de handrug in daglicht zo kun je goed zien of je de juiste kleur hebt gekozen.
Poeder: om de make-up op je gezicht te fixeren gebruik je een poeder. Daarnaast kun je een poeder gebruiken om je gezicht te contouren. Zo breng je een lichte poeder aan op de kanten van je gezicht die mooi zijn en breng je een donkere poeder aan op de kanten van je gezicht die je minder mooi vindt.
Blush: blush bestaat in veel verschillende kleuren van roze tot perzik tot bruin. Dit product breng je aan op je wangen.
Bronzer: een bronzer gebruik je om je huid een bruine tint te geven.

visagie en make up

Oogschaduw en lippenstift

Oogschaduw: oogschaduw bestaat in poedervorm of in crème vorm. Over het algemeen blijft de poedervorm beter zitten op de huid. Daarnaast kun je de oogschaduw in poedervorm subtieler aanbrengen.
Eyeliner en oogpotlood: beide zijn in veel verschillende kleuren te koop maar meestal dragen we een donkere kleur of zwart. Met de eyeliner of het oogpotlood kun je een mooie strakke lijn trekken boven je wimpers.
Mascara: elke make-up line heeft verschillende mascara’s in de collectie. Je kunt verschillende lagen mascara over elkaar aanbrengen echter pas wel op voor kleine klontjes aan de uiteinden van je wimpers.
Lippenstift, lipgloss en lipstain: drie verschillende manier om je lippen een kleur te geven. Lipgloss verdwijnt snel van je lippen en zal je vaker op een dag moeten aanbrengen. Lipstain trekt in je lippen en geeft niet af.

Vrijgezellenfeest FotoGlossy

Hieronder vind je meer informatie over de Gold Shoot, de Glossy Shoot en de fotoshoot locaties

Leuke uitjes Utrecht

Gold Shoot

fotoshoot

Glossy Shoot

Vrijgezellenuitje

Locaties

Contact

Tel: 0613266433
Mailinfo@fotoglossy.nl

Whatapp: klik hier

0 Shares