glossy maken

Glossy magazine maken

Neem direct vrijblijvend contact op voor speciale aanbiedingen en meer informatie.
Tel: 06-13266433
Mail: info@fotoglossy.nl

Glossy magazine maken

Leg jullie dag vast in een full color fotoglossy. Leuk als herrinering aan de fotoshoot en als cadeau op de bruiloft. Jullie kunnen de fotoshoot uitbreiden met het maken van een glossy. We geven jullie een format waarin iedereen van de groep de mogelijkheid heeft een stukje te schrijven. Dit kunnen herrineringen, gelukswensen, etc. zijn. Omdat dit soms lastig is hebben we ook een vragenlijst die jullie kunnen gebruiken als leidraad voor jullie teksten. De tekst combineren we met de foto’s die we maken tijdens de fotoshoot.
Wil je graag weten hoe een FotoGlossy eruit ziet? Kijk dan snel in het onderstaande magazine voor een impressie (zoom de liggende pagina’s uit om ze volledig te kunnen zien). Voor ieder vrijgezellenfeestvriendinnendag of zussendag maken we een FotoGlossy op maat.
 Na de fotoshoot bewerken we de foto’s die gemaakt zijn tijdens de fotoshoot. Deze foto’s ontvangen jullie digitaal en kunnen jullie via een link met elkaar delen. Dezelfde foto’s combineren we met de teksten die jullie geschreven hebben en laten we afdrukken in een hoge kwaliteit full color magazine. De magazines sturen we naar de contactpersoon van jullie groep.
Shares 0