vriendinnenshoot

Fotoshoots Den Bosch

Vier jullie vriendinnendag of vrijgezellenfeest in het mooie Brabant en kom naar Den Bosch. Naast een mooie fotostudio zijn er verschillende leuke locaties in Den Bosch voor fotoshoots. In Den Bosch zijn veel karakteristieke huizen en brede straten. Dit is een mooie setting voor een streetstyle shoot. Ook in de omgeving zijn leuke locaties te vinden zoals kasteel Heeswijk en het zuiderpark.

vriendinnenshoots

Activiteiten voor of na de Fotoshoot

Er zijn veel verschillende activiteiten in Den Bosch die erg leuk zijn om te doen voor of na de fotoshoot. Zo zijn er veel boetiekjes waar jullie leuke kleding, schoenen, sieraden, make-up, etc. kunnen shoppen. Den Bosch is één van de leukste shop steden in Nederland.

FotoGlossy Fotoshoot

Gezellig eten in Den Bosch

Maar het aller leukste van Den Bosch is natuurlijk de Brabantse gezelligheid en daarbij horen eten en drankjes. In Den Bosch zijn veel verschillen cafés waar jullie lekker kunnen borrelen, je vindt ze op de markt, op de Uilenburg en aan de Parade.

Lekker eten kan in het culunaire straatje dat de korte putstraat heet. Hier vind je verschillende restaurants waar elke avond gezellig gegeten wordt. Het is aan te raden van te voren te reserveren als jullie hier willen eten.

Vrijgezellenfeest idee

Bereikbaarheid Den Bosch

Den Bosch is goed te bereiken met de auto en het openbaarvervoer. De auto kun je makkelijk parkeren in de parkeergarage sint jan. 

Vrijgezellenuitje

Wil je meer weten over fotoshoot activiteiten Den Bosch? Vul dan onderstaande formulier in.

FotoGlossy Fotoshoots kun je ook boeken in Scheveningen, Den Haag en Utrecht.

vrijgezellenuitje scheveningen

Fotoshoots

Boek een Silver shoot, Gold shoot of Glossy shoot. Een leuke middag voor de camera, bubbels, hapjes en…

uitjes in den haag

Scheveningen Den Haag

Boek je fotoshoot op het strand of het bruisende Den Haag.  Lees snel verder..

Fotoshoot activiteit Rotterdam

Utrecht

Boek je fotoshoot in het centraal gelegen Utrecht. Lees snel verder wat het mooie Utrecht te bieden heeft…

Shares 0