Uitjes in Den Haag

Fotoshoots in Scheveningen en Den Haag

Tegen het mooie Den Haag aan ligt het strand Scheveningen waar we elk jaar veel verschillende fotoshoot uitjes doen. Daarnaast biedt de stad, Den Haag, ook veel verschillende locaties die leuk zijn om de fotoshoot te laten plaatsvinden. Bijvoorbeeld het Haagse bos, hier vindt je leuke open weides in het bos, romantische bruggetjes en kleine meertjes.

uitjes in den haag

Locaties op Scheveningen strand

Het strand in Scheveningen is niet alleen leuk om het strand en de zee maar zeker ook door de vele leuke beachclubs. Wij hebben 2 vaste locaties op het strand en dat is bij Hart Beach en bij Oase Beachclub. Die locaties zijn helemaal gratis en daar kunnen we dus ook binnen shooten mocht het weer echt tegenzitten.

Leuke uitjes

Eten en stappen in Scheveningen

Als jullie de middag en/of avond voort willen zetten aan het strand zijn hier ook verschillende leuke mogelijkheden. Op het zwartepad zijn diverse leuke strandtenten waar je gezellig kunt eten en cocktails kunt drinken. Reserveer wel van te voren als je op een zonnedag gaat. In de zomer zijn er elk weekend verschillende strandfeesten, de leukste feestjes vindt je vaak bij strandtenten als Indigo en Whoosa.

fotoshoot vrijgezellenfeest

Fotoshoot uitjes in Den Haag

Den Haag is het politiek centrum van Nederland en heeft een rijke geschiedenis. Dit zie je terug in de architectuur en de verschillende historische gebouwen zoals het binnenhof, de passage en noordeinde. Dichtbij deze mooie gebouwen hebben we een leuke fotostudio. De ideale locatie om daarna gelijk Den Haag zelf in te gaan.

Fotoshoot

Eten en stappen in Den Haag

Ook kent Den Haag verschillende leuke plekken op een hapje te eten of te gaan stappen. Rondom de markt zijn verschillende restaurants waar het extra gezellig is op het terras in de zomer. Daarnaast vindt je verschillende restaurants rondom het Haagse bluf, de denneweg en de oude molenstraat. Wil je liever aziatisch eten? Dan is chinatown een beleving, hier vindt je verschillende straatjes vol met aziatische restaurantjes.

vrijgezellenfeest idee Den Haag

Bereikbaarheid Den Haag en Scheveningen

Den Haag en Scheveningen zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaarvervoer. Het treinstation ligt midden in het centrum van Den Haag. In de zomer raden we wel aan om met het openbaarvervoer te komen in verband met files.

Vrijgezellenuitje strand scheveningen

Wil je meer weten over fotoshoot uitjes in Den Haag of Scheveningen? Vul dan onderstaande formulier in.

FotoGlossy Fotoshoots kun je ook boeken in Den Bosch en Utrecht.

Vrijgezellenfeest idee

Fotoshoots

Boek een Silver shoot, Gold shoot, of Glossy shoot. Een middag voor de camera met bubbels, een hapje, en…

Fotoshoot Den Haag

Den Bosch

Boek je fotoshoot in het gezellige Den Bosch. Lees snel verder wat Den Bosch te bieden heeft..

Fotoshoot activiteit Rotterdam

Utrecht

Boek je fotoshoot in het centraal gelegen Utrecht. Lees snel verder wat het mooie Utrecht te bieden heeft…

Shares 0