Make up

Professionele fotoshoot met visagie

 

Neem direct vrijblijvend contact op voor speciale aanbiedingen en meer informatie.
Tel: 06-13266433
Mail: info@fotoglossy.nl

FotoGlossy werkt samen met ervaren visagistes die met veel enthousiasme en plezier die visagie verzorgen tijdens jullie fotoshoot. De visagiste zoekt samen met jou de make up uit die het beste bij je huidtype en huidskleur past binnen het thema en concept van de fotoshoot. Dit is voor iedereen anders en daarom besteedt de visagiste aan iedereen persoonlijke aandacht. Samen met de visagiste bespreek je de make up stijl die je graag aangebracht wilt hebben op jouw gezicht. Denk hierbij aan smoky eyes, abstracte make up, eyeliners, etc. Als je vragen hebt over make up of graag tips wilt kun je deze tijdens de fotoshoot altijd aan onze visagistes vragen.

Visagie en kleuren

“The best color in the world is the one that looks good on you” -Coco Chanel-
Zoals er verschillende mensen zijn, zo zijn er verschillende kleuren. Bij een bepaalde huidtype staat een koude make-up tinten heel goed maar warme make-up tinten juist minder goed. Daarom is kleur een heel belangrijk aspect bij visagie en kijkt de visagiste van FotoGlossy altijd goed welke kleuren passen bij welke huidtypes. Om jezelf en je vriendinnen voor te bereiden op de fotoshoot is het interessant om een kleurenanalyse te doen. Zo bestaat er bijvoorbeeld de seizoenen analyse: lentetypes, zomertypes, herfsttypes en wintertypes. De seizoenen hebben betrekking op de kleuren die in de natuur aanwezig zijn per seizoen. Welke type je bent hangt af van je de kleur van je ogen, je huidskleur en je haarkleur.

Lees hier verder over visagie en kleuren

Allergie en make-up

Het kan voorkomen dat je een gevoelige huid hebt of zelfs een allergie voor make-up. Wanneer je allergisch bent voor cosmetica maar je wilt toch make-up dragen kun je proberen om parfumvrije en hypeallergene make-up te gebruiken. Hypeallergene producten bevatten zo min mogelijk irriterende stoffen. Als we een fotoshoot met visagie aanbieden willen we van tevoren weten of er vriendinnen in de groep zijn die een cosmetica allergie hebben. Zo kunnen we met iedereen rekening houden.

Make-up soorten

Wanneer je de Douglas of de ICI Paris inloopt waan je je in een walhalla van make-up en parfums. Je vindt hier alles: matte en glimmende lippenstiften, oogschaduw en nagellak in alle kleuren, wenkbrauwpotloden, make-up kwasten, foundations, etc. Omdat er zoveel verschillende soorten en merken make-up zijn is het soms lastig om te kiezen welke make-up je wilt dragen. We geven je een kort overzicht van de soorten make-up die er zijn.

Basis make-up

Primer: een primer is een vloeistof die je aanbrengt op een schone en droge huid. De vloeistof zorgt ervoor dat de make-up lang blijft zitten op het gezicht en vult eventuele rimpeltjes op.
Concealer: een concealer werkt alle onvolmaaktheden in je gezicht weg. Daarnaast wordt een concealer gebruikt om diepte aan te brengen in het gezicht. Zo wordt dit product vaak aangebracht boven de neusbrug en kin en onder de ogen.
Foudation: wanneer je de primer en de concealer op je gezicht hebt aangebracht, breng je foundation aan op het gezicht. Test de foundation altijd op de handrug in daglicht zo kun je goed zien of je de juiste kleur hebt gekozen.
Poeder: om de make-up op je gezicht te fixeren gebruik je een poeder. Daarnaast kun je een poeder gebruiken om je gezicht te contouren. Zo breng je een lichte poeder aan op de kanten van je gezicht die mooi zijn en breng je een donkere poeder aan op de kanten van je gezicht die je minder mooi vindt.
Blush: blush bestaat in veel verschillende kleuren van roze tot perzik tot bruin. Dit product breng je aan op je wangen.
Bronzer: een bronzer gebruik je om je huid een bruine tint te geven.

Oogschaduw en lippenstift

Oogschaduw: oogschaduw bestaat in poedervorm of in crème vorm. Over het algemeen blijft de poedervorm beter zitten op de huid. Daarnaast kun je de oogschaduw in poedervorm subtieler aanbrengen.
Eyeliner en oogpotlood: beide zijn in veel verschillende kleuren te koop maar meestal dragen we een donkere kleur of zwart. Met de eyeliner of het oogpotlood kun je een mooie strakke lijn trekken boven je wimpers.
Mascara: elke make-up line heeft verschillende mascara’s in de collectie. Je kunt verschillende lagen mascara over elkaar aanbrengen echter pas wel op voor kleine klontjes aan de uiteinden van je wimpers.
Lippenstift, lipgloss en lipstain: drie verschillende manier om je lippen een kleur te geven. Lipgloss verdwijnt snel van je lippen en zal je vaker op een dag moeten aanbrengen. Lipstain trekt in je lippen en geeft niet af.

Shares 0