Activiteiten vrijgezellenfeest vrouwen in 2019

Ben je op zoek naar ideeen voor een vrijgezellenfeest voor een groep dames?

En heb jij de leuke taak om de activiteiten voor het vrijgezellenfeest te organiseren? Dan ben je bij Fotoglossy.nl aan het juiste adres. Wij organiseren al meer dan 7 jaar allerlei fotoshoots voor vrijgezellen dames groepen en al onze shoots staan garant voor een geslaagde dag.

Ook in 2019 zijn fotoshoots razend populair om een vrijgezellenuitje onvergetelijk te maken. Op deze site zie je de verschillende soorten shoots die we aanbieden. Voor elk budget hebben we een leuke variant.

Fotoglossy Silver

Dit is de basis shoot waarbij we van in 1,5 a 2 uur van iedereen in de meiden groep foto’s gaan maken. Maar dat gaan we natuurlijk niet zomaar doen. Om jullie van inspiratie te voorzien hebben we een leuk “poseboek” gemaakt waarin allerlei leuke poses staan. Natuurlijk ook een aantal leuke poses die je met de aanstaande bruid kan doen, want zij staat in het middelpunt deze dag.

Na de shoot krijg je alle foto’s direct in een bestand mee. Daarnaast gaan we van iedereen één leuke foto uitkiezen en die gaan we professioneel retoucheren zoals je bijvoorbeeld hier kan zien.

Thema fotoshoot

Fotoglossy Gold

Dit is de uitgebreide fotoshoot waarbij we ook onze visagiste meenemen die jullie allemaal nog mooier gaat maken dan jullie al zijn. Gezellig samen opmaken en door het poseboek bladeren om leuke ideeën op te doen voor de foto’s. We gaan foto’s maken in groepjes, individueel en natuurlijk met de hele groep.

Ook bij deze shoot krijg je alle foto’s die we maken direct mee via een downloadlink. In de week na jullie shoot gaan we van iedereen een foto professioneel retoucheren. Op de foto van de bruid doen we natuurlijk extra ons best.

De Glossy Shoot

We zouden geen Fotoglossy heten als we geen leuke Glossy Shoot zouden hebben. Want wat is nu leuker dan een eigen Glossy Magazine krijgen van jullie leuke vrijgezellendag. Deze shoot is anders dan alle andere omdat we deze shoot schieten volgens een “script” zodat we precies de goede foto’s hebben die in het magazine komen. We geven jullie ook een laptop waarmee jullie de vragen kunnen beantwoorden die we opgesteld hebben om de glossy met jullie tekst te voorzien.

Denk aan waar jullie de bruid hebben leren kennen, een stukje over jullie kledingstukken en natuurlijk “10 things to do over and over again” en meer. Bekijk hier een voorbeeld.

Kijk lekker rond op de site en doe ideeën op voor jouw vrijgezellenfeest.

Heb je direct vragen? Bel met 085-1304595 of gebruik de Whatsapp knop op deze pagina.

 

 

#vrijgezellenfeest dames ideeen

#vrijgezellenfeest organiseren

#activiteiten vrijgezellenfeest vrouwen

#vrijgezellenfeest dames

0 Shares

No Comments

Leave a Reply